Olje Skimmer Modell 5H

Med vår 5H skimmer tar du hand om all olja som flyter på vatten. En sluten slang flyter på ytan och drar till sig alla typer av olja och fetter, men stöter ifrån sig vattnet. Slangens rörelse i vattnet gör att den smidigt tar sig förbi eventuellt skräp och annat som kan finnas i vattnet.

 

Slangen dras sedan in i 5H skimmern där oljan skrapas bort av högresistenta keramiska skrapor. Därefter går den rena slangen tillbaka ner i vattnet och samlar upp mer olja.

 

Den kompakta konstruktionen gör 5H skimmern ytterst väl lämpad för situationer där det är brist på utrymme. 5H skimmern är inte bara okomplicerad och pålitlig, den är dessutom i det närmaste underhållsfri. Den är konstruerad för drift utan tillsyn dygnet runt och har en designad livslängd överstigande 15 år. Den öppna konstruktionen förhindrar dessutom 5H skimmern att sätta igen pga klumpar och skräp.

 

Vi lagerför ett antal olika montagevarianter vilket möjliggör bruk både på och vid sidan av en öppen eller sluten tank, såväl inomhus som utomhus.

 

Läs gärna mer om oljeskimmer 5H här.

 

 

 


Hem