Vi är ett litet ingenjörsföretag som arbetar inom miljöområdet och sysslar i huvudsak med rening av vatten och vätskor. Vi levererar reningsanläggningar från enstaka filter till kompletta reningsverk, vi levererar utrustning för att avlägsna olja från vatten i både små och stora volymer och vi levererar pumpar för krävande industriapplikationer. Företaget ägs och drivs av Clas Simmerud och har varit i familjen i mer än 30 år. Under denna period har vi hunnit samla på oss mycket stor erfarenhet av oljeproblemlösning, och denna erfarenhet ställer vi givetvis till ert förfogande.

 

Sedan Millenieskiftet finns vi i Nacka, varifrån vi verkar över Norden, Baltikum och Nordvästra Ryssland.

 

Vår största produkt idag är våra otroligt populära slang olje skimmers, som vi marknadsfört på den svenska marknaden i mer än 30 år.

 

Till våra kunder räknar vi med tacksamhet sådana storheter som SSAB, Avesta Polarit AB, Fagersta Stainless AB på stålsidan. SAS och luftfartsverket inom flygsektorn. Vägverket för tunnelrenhållning. Statoil och Neste Oxo på raffinaderi sidan. Peter Möller, Abba Seafood och Karlshamns mejeri inom livsmedel. Dagens Nyheter för hantering av trycksvärta.

 

Listan kan göras mycket längre och vi hoppas att ingen här ej nämnd ska känna sig förbisedd.

 

Genom att klicka på länkarna till vänster kan du läsa mer om just de produkter som ligger dig varmast om hjärtat.

 


Hem